Mandag d. 2. december stod den på lerpottekursus, anden afdeling.

Da vi dog havde udskiftet første afdeling med kaffesmagning, så var der ikke så pokkers meget lerpottekursus at lave i anden afdeling. Derfor måtte klanlederen træde til med et alternativt program – finde ting, smadre ting sammen, æde ting! Findes der noget bedre program, end det program, der ender ud med både mad og drikke?! Nej!

Først skal det dog lige nævnes, at tosseriet dog allerede startede før selve aftenen, da der blev startet en konkurrence på Facebook om at få samlet flest likes på sit eget indlæg.
Nikolaj lagde hårdt ud, men blev hurtigt overhalet af Mads. Derefter brød Frederik ind og pointerede, at det var en mærkelig leg – hvorefter Frederik løb med resten af likesne og vandt klart!

Men, tilbage til selve aftenen. MP havde taget billeder af diverse steder i Rækker Mølle by, og målet var derefter at finde stedet og det til-aftens-program-placede-madingrediens. Undervejs blev der både gået forkert, mødt nye steder af Rækker Mælle, klappet ugler, løbet, stået, rendt, båret og meget andet spas.

Efter et forfærdeligt langt løb gik turen tilbage til spejderhuset, hvor der blev bagt pandekager og blandet "saftevand" til den efterfølgende spejderaften. Saftevand er måske så meget sagt – måske det nærmere var super-sæbebobblevand, mens Lars mente i hvert fald det var saftevand, og derfor blev det også skrevet på beholderen.
Pandekagerne blev bagt på en lactose-fri opskrift, og der skulle blandt andet sukkerfrit sukker i – sikke noget pjat!

Aftenen forløb (primært) i god ro og orden 🙂

 

PS: Skal man virkelig bruge samme mængde sukker unanset pandekagens størrelse?

PPS: Hvor meget sukker er der i sukkerfrit sukker?

PSS: Er sæbe, vand, glycerin og bobblevand virkelig grøn saft?

PPSS: Hvorfor har købmanden i Rækker Mølle mon købt en hel palle sayamælks-koldskål med vanilje og citronsmag?

PPPS: Hvor meget hundelort kan der reelt være under et par sko?

Post Navigation