Det med småt

Copyright

Alt materiale på hjemmesiden – tekst og billeder – er underlagt loven om copyright, og kan ikke gengives uden tilladelse fra forfatteren eller fotografen. Kontaktoplysninger til forfattere og fotografer kan formidles ved henvendelse til webmasteren på klanbaatnagger[at]fmads.dk.

Fototilladelse

Persondataloven kræver samtykke ved offentliggørelsen af portrætbilleder på internettet. Klanens medlemmer accepterer gennem klanens vedtægter, at portrætbilleder af disse må anvendes på hjemmesiden. Skulle der mod forventning optræde portrætbilleder på hjemmesiden, af personer der ikke er medlem af klanen, bedes henvendelse rettes til webmasteren på klanbaatnagger[at]fmads.dk, hvorefter billederne vil blive fjernet. Situationsbilleder må anvendes uden samtykke.
Ønskes billeder eller tekst fjernet fra hjemmesiden pga. modstrid med dansk lovgivning, eller fordi det på anden måde virker stødende, kan henvendelse rettes til webmasteren på klanbaatnagger[at]fmads.dk, hvorefter materialet vil blive fjernet.

Meninger

Alle meninger der kommer til udtryk i tekster og billeder, er udtryk for medlemmernes egne holdninger, og afspejler ikke nødvendigvis distriktets eller korpsets holdninger.