Endnu en klan aften oprandt og endnu engang stod den på kaffe smagning. 9 friske Båtnaggere mødte op og gjorde klar til en masse kogen, snitten, mixen og riven.

Der blev startet med og bage kage, to lavede kagen mens lars læste op fra opskriften. Kagen blev sat i ovnen og der blev startet op på tyrkisk kaffe. Et svagt drys kardemomme og koriander kom på toppen. Efter de fleste mening et ret stort drys 😉

Næste kaffe blev diskuteret lidt da nogen mente 4 dl rom til 9 mand var lige i overkanten. Men klan lederen slog i bordet og bestemte at opskriften skulle følges basta! Rom og sukker blev blandet og varmet, i koppen med kaffe og blød flødeskum på toppen. En enkelt mente måske der var for meget rom i mens andre mente den var lige tilpas.

Den sidste kaffe var chokokaffe. Der skulle nu rives chokolade til både kaffe og kage. Et rivejern blev tilpasset med skilderum, MP og Nikolaj gav sig til og rive – snart hjalp både Mads og Kristine også til. Lars mente dog en ostehøvl var bedre.

Kaffen blev nydt med kagen og der blev diskuteret længe om klanen ikke burde købe den gamle Morsø Sparekasse – 1000 kvm til 1,5 mil med egen bankboks 😉 En lidt farlig opvask blev klaret og alle var godt tilfredse med en dejlig aften 🙂

Post Navigation