Så blev det tid til mørkeleg.
Mørkelegen i år bestod af nogle klassiske konkurrencer. Den første var kimsleg, I hold af 2 skulle man ind og føle på en række ting på et bord, og så blive enige om hvad der var på bordet. 
Den anden konkurrence var gæt og grimasser, men også det foregik i mørke. Når man ikke må sige noget, og folk ikke kan se ens bevægelser, kan man kun lave lyde for at få folk til at gætte rigtig. Det var rigtig udfordrende, men ganske morsomt!
Sidste konkurrence var ballon dans, også i mørke. Rimelig av av for fødderne oplevelse. Mads Peter, valgte break dance mens mads var mere over i noget step. Dog skiftede det til brydning da de to mødtes ude midt på gulvet. 

Da lyset blev tændt igen, blev det tid til at snakke lidt om et seniorløb, der blev snakket meget frem og tilbage om det, og mange gode, skøre og tossede ideer blev luftet.
Da der ikke var nogen kage til aftens møde måtte vi jo bage en. Det blev Nikolajs lod, grundig instrueret af Mads Peter. 
Kagen blev førdig og hurtig afkølet af ude i sneen så vi kunne komme til at smage på den. Da kagen kom på bordet og de første havde fået et par bider blev det dog hurtigt klart at endnu en Sandkage bagt af klanbåtnagger i spejderhuset havde slået fejl. Så da folk havde fået tygget af munden, og Camilla havde fået grinet af. Blev kagen smidt ud, og det kunne tydeligt høres da den ramte bunden af skraldespanden. 

Ps. Er det slet ikke muligt at lave Sandkage i Spejderhuset.

Post Navigation